Contacteer ons!
03 500 20 87

Contacteer ons!


03 500 20 87

Contact

We make your ride your joy and pride!

Coating laten aanbrengen bij Naxcar in Kapellen

Het aanbrengen van een coating voor uw wagen is niet zomaar een opdracht die u door eender wie moet laten uitvoeren. Het gaat hier namelijk over precisiewerk dat enkel met behulp van gespecialiseerde opleidingen correct kan uitgevoerd worden.

Ceramic-Glass Coat

Een ceramic-glass coat is altijd de beste keuze. We spreken hierbij van een High-End Premium Coating op basis van vloeibaar glas. Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral makkelijker te onderhouden. Hierdoor wordt het voertuig extreem resistent tegen weersinvloeden en tegen de chemicaliën die voertuigen in het hedendaagse verkeer tegenkomen.

Bovendien verhard het de lak tot een maximum van 9H op schaal van Möhs. Zijn harde en complexe structuur zorgt er dan ook voor dat de kans op mogelijke vegen of krassen tot een minimum beperkt wordt.

 

Glass Coating op ruiten

Een extra glaslaag over uw ruiten laten zetten is ook één van de mogelijkheden. De zichtbaarheid bij regenweer neemt hierdoor extreem toe doordat de ruiten extreem hydrophobisch of “watervrezend" worden.

Langdurige bescherming

De coatings, aangebracht door Naxcar in Kapellen geven 3 jaar tot zelfs een Coat4Life bescherming! Een kleine investering dus die uw wagen voor een hele lange tijd beschermt en mooi houdt.

Contact

Coatings voor wagens regio Kapellen kan bij ons aangebracht worden of bij u thuis. Bel of mail ons gerust voor informatie.