Contacteer ons!
03 500 20 87

Contacteer ons!


03 500 20 87

Contact

We make your ride your joy and pride !

Auto detailing door Naxcar

Een combinatie van goede producten, vakkennis en handwerk! Daarmee zorgen we ervoor dat uw wagen er perfect uitziet!

Exterieur

Van een grondige poetsbeurt, clayen, waxen, polijsten en simoniseren,… tot het polieren of polijsten om krassen in de lak te verwijderen en af te werken met een specifieke wax of zelfs een lakverzegeling, wij doen het werkelijk allemaal!

Wij streven naar de best mogelijke reflectie en perfectie bij auto detailing, wij maken hiervoor als één van de weinigen gebruik van licht dat een lichtsterkte van 98% van het zonlicht bedraagt! Onze behandelingen zijn hologram- en fillervrij. Wat u ziet is wat u krijgt!

Interieur

Heeft uw voertuig last van vlekken, zand, dierenhaar of geurtjes? Wij maken grondig uw zetels, matten en hemel schoon met aangepaste stoom of extractie behandelingen. Auto detailing Naxcar in Kapellen neemt uw wagen van kop tot teen onder handen met een schitterend resultaat als gevolg. 

Onze ethiek

Wij werken steeds op een transparante manier en overleggen met u wat er mag en kan gebeuren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij uw auto volgens uw wensen behandelen! Sinds 2011 doen wij actief, dag in dag uit mee in de Detail-wereld.

Dankzij onze jarenlange ervaring en pure producten (geen fillers) gecombineerd met de kwaliteiten van een gediplomeerd carrossier binnen ons bedrijf, kunt u gerust zijn: uw wagen is in goede handen! Wij spreken over “auto detailing” te regio Kapellen wat voor ons gelijk staat aan een intensieve en gedetailleerde behandeling van uw voertuig in onze zaak of bij u thuis.

Contact

Vragen of meer informatie gewenst? Twijfel dan zeker niet om ons meteen te contacteren!